提示,用于移动 – 为了创造者

埃里卡查询通过e-mail, 有关移动提示. 除了拆迁户的工作, 小男孩并与macskájukkal. 在这篇文章中我收集了通用的通知, amikkel平稳地移动. 埃里卡是一个抢手的待办事项被分解为周, 您可以在接下来的文章中阅读本.

 1. 写的什么行动采取列表. 法规的名单仍然使事情变得更加透明.
 2. 获取包装材料, 资产. (箱, 垃圾袋, 标签, 厚毡尖, 电线közözéshez, 胶水)
 3. 整个公寓之前创造更多的箱子, 我只跟你走你真正需要的. 如果您在移动前有足够的时间, 间隙可以分开进行. 我想, 甚至,你可以开始宣传时,公寓lomtalanítani, 或 6-8 你必须搬出, 然后 2-4 清除rászánhatsz周, és 4 收拾了一个星期. 但愿 3-4 七是收拾屋子, 此外,除了一起工作应该在这个过程中参与和fölöslegtől中摆脱面具.
 4. 在一个扔东西废墟中发现的笨重. 决定我们将不得不使用他们的东西. 卖,甚至在移动之前放弃, 或者,你将能够在移动之后做到只?
 5. 填料: 继续余地dobozolással. 首先卸载事情在每个房间, 你只是没有使用. 例如: 四季服装, 体育器材, 你需要存储旧文件, 相册, 东西在清仓甩卖/礼品找到. 然后包在您使用更频繁的事情, 但你们没有他们在未来几周内, 每间房再次进行. 例如,书籍, DVD-K CD-K, 杂志. 要卸载的最后的东西, 您最常使用.

一种用于使用所述盒的方法…

Minden szobának legyen egy színkódja: a dobozokra ragaszd rá a jelzést színes papírból, színes post-it-ből, öntapadós színes fóliából. A színkódok mellett számozd be a dobozokat pakolás közben: az 1-es dobozba kerülnek minden helyiségben azok a dolgok, amiket a legritkábban használtok (pl: szezonon kívüli ruhák), a legmagasabb számú dobozban az legyen amit a leggyakrabban használtok (pl mikró). A költözés előtti napon jelölj ki egy dobozt, amibe a legszükségesebb és a legutoljára elpakolható holmik kerülnek. Legyen ez a szükség doboz, vagy túlélő doboz. Ide kerüljön egy váltás ruha a család minden tagjának, a személyes iratok, tisztálkodó szerek, hálóruhák, törölközők, pelenka a babának, ébresztőóra, evőeszközök, tányérok.

Mit, hogyan csomagolj?

Költözéskor nem mindegy, hogy mi kerül dobozba vagy zsákba. Ha jól csomagolsz azzal megkönnyíted a költöztetők és a magad dolgát is.

Dobozok
Csak dobozban lehet szállítani:

 • könyveket
 • vegyszereket (tehát a tisztítószereket) – a dobozra legyen ráírva, hogy vegyszer
 • törékeny tárgyakat – a dobozra legyen ráírva, hogy törékeny
 • száraz élelmiszereket – a dobozon jelöld, hogy élelmiszer van benne

Dobozokat kérhetsz a környékbeli üzletekből, ilyenkor arra figyelj, hogy hibátlan dobozokat hozz csak el. Ez költséghatékony módja a dobozok beszerzésének. A dobozok ne legyenek túl nagyok, mert azokat a költöztetők nehezen tudják cipelni. Költözéshez méretezett erős dobozokat vásárolhatsz akár a költöztető cégtől, vagy az IKEA-ban, vagy rendelhetsz az interneten. El kell dönteni, hogy a dobozváráslás belefér-e a költözésre szánt anyagi keretbe.

A dobozok ára 240 és 900 forint között mozog mérettől függően. Egy nagyobb doboz teherbírása 30 公斤. Segítségként méreteket és árakat a következő 2 linken találsz:

 • Költöztető dobozok
 • IKEA költöztető doboz
 • természetesen a google bővelkedik lehetőségekben, én tájékoztató jelleggel választottam ezt a 2 oldalt

Zsákok
Ruha, lakástextil, párnák szállítására használható. Erős zsákokat érdemes beszerezni, a szemeteszsákok könnyen elszakadhatnak. Praktikus megoldás a vákuumos zsákok használata. Több méretben kaphatók, miután belepakoltál porszívóval egyszerűen ki kell szívni belőle a levegőt. Így a ruhák, ágyneműk és párnák harmad annyi helyet foglalnak el. Ha szívesen vásárolsz interneten akkor például az e-bay-ről jó áron be lehet szerezni különböző méretekben.

Tippek

 • Romlandó élelmiszer: Ha maradt még romlandó étel a hűtőben, akkor azt hűtőtáskában, vagy zacskóban (Tescoban Auchanban a fagyasztott áruknál lehet találni zacskót, ami tartja a hideget) vidd át az új lakásba.
 • Bútorok: A lapra szerelt állapotban vett bútorokat szétszerelve ajánlott szállítani, mert nem arra lettek tervezve, hogy lépcsőházakban cipeljék, és teherautóban zötykölődjenek.
 • Költözés után: Ellenőrizd le, hogy minden doboz megérkezett-e, és minden bútor sértetlen-e. A szükség doboz után a legmagasabb számú dobozokkal kezd a kipakolást, mert ezekben vannak a gyakran használt dolgok.

Olvasók tanácsai

"我收拾, kb. 同样的箱子我得到了. 那, 什么样的永久性存储的宜家箱被证明是最好的. 我有足够的时间, 所以有条不紊我去. 限定词我, 我只是没在盒子, 什么是左. 我买了一个小笔记本, 和我写的, 我收拾. 每一个框编号为我, 和笔记本我写的, 包括什么. (...)重要, 到盒子所有的边和顶部是数量, 因为如果你有几个箱子互相堆叠, 和墙壁是放在候选页, 是啊很难找到. 衣服上大大小黑kukazsákba我没有. 它是强大和不透. 自粘标签纸张贴到它, 这就是他们拿到了数量. 现在,这个方法我使用的不用的东西储存. P.我"

 

“Volt egy füzet, amibe minden dobozt feljegyeztem. A különböző szobáknak különböző színű post-it lapjai voltak, amiket a dobozra raktam, és mikor lezártam, akkor a post-it-et is ráragasztottam a celluxal. (...) A post-iteken csak számok voltak, és a füzetbe írtam a számozott dobozok tartalmát. Minden szoba-helyiség dobozainak nyilvántartása egy-egy külön lapon volt (persze ezt lehet bonyolítani előre gyártott nyilvántartólapokkal, én azt már fölöslegesnek tartottam) A füzetbe a szám mellé írtam, hogy mondjuk (mosogatószekrény alja), 或 (sarokszekrény), ennek megfelelően tudtam, hogy abban a dobozban mi van. A dobozoknak pedig az oldalára írtam fel mindent, mert ha egymásra kerülnek a dobozok, akkor is látszott a számozott post-itlap, ami fő tájékozódási pont volt.(..) én már bepakolásnál felraktam a megfelelő színű post-it lapokat az ajtókra is, tehát a dobozok nem egy halomba, hanem a megfelelő helyiségekbe kerültek, mert a rózsaszín pos-ites ajtajú szobába vittek mindent, ami rózsaszín post-ites doboz volt. A.É”

 

“Én lista és excel mániás vagyok, a saját költözésünket megpróbáltam professzionális szinten végezni, hogy ne kelljen mindent keresni, illetve ne járjak úgy, mint AnnaPetiGergőék, amikor a vekker csörög a még ki nem pakolt doboz mélyén, s mikor feltépik mérgesen a dobozt, akkor találják meg a tegnap keresett tányérokat. (...)Nyomtattam 2 db. A4-es papírt, amire ráírtam: KONYHA 1 , ez volt az első konyhai doboz. Ezt ráragasztottam a doboz oldalára és a tetejére is.. Ha törékeny volt, azt is feltüntettem rajta. Így ha az új helyen cipeljük be a dobozt, rögtön tudjuk, ez a konyhába mehet egyből. Vettem az excellt, és felírtam, mit raktam KONYHA 1 dobozba, fellistáztam mindent, nokedliszaggató, tojásszeletelő, tányér, pohár, stb. Egy ilyen listát kinyomtattam és bedobtam a doboz tetejére belülre, hogy ha kinyitom, és nem vagyok számítógép közelben, azért ránézésre tudjam, hogy mi van a dobozban. Értelemszerűen a ritkábban használatos dolgokkal kezdtem, mivel a háztartás közben futott. (...)Vettünk aztán tekercses buborékos fóliát, ragasztó szalagot, és ezekkel burkoltuk a bútorokat. K.A”

 

Csányi Andi
www.rendteremto.hu

 

 

清除量 - Express-teher Kft.
表载-鼓手

 

标签:  

请留下你的评论!

©2017年idStudio
优越的位置让游人前往市区内的信息: [email protected]

  .