PORADY, ABY PRZENIEŚĆ – Twórca zamówienia

Erika zapytanie przez e-mail, porady na temat ruchu. Oprócz przeniósł prac domowych, chłopców iz macskájukkal. W tym poście zebrałem informacje ogólne, amikkel się poruszać płynnie. Erika znajduje się lista poszukiwanych zrobić to w podziale na tygodnie, można przeczytać w następnym poście.

 1. Pisać listy, jakie działania podjąć. Lista przepisów nadal uczynić to bardziej przejrzyste.
 2. Zdobądź materiały opakowaniowe, majątek. (pudełko, worki na śmieci, etykieta, grubości filcu końcówka, przewód közözéshez, klej)
 3. Tworzenie bardziej w skrzynkach przed całym mieszkaniu, Biorę ze sobą tylko to, czego naprawdę potrzebujesz. Jeśli masz wystarczająco dużo czasu przed przeprowadzką, Próba wybicia można zrobić osobno. Mam na myśli, że nawet wtedy można zacząć reklamować mieszkania przy lomtalanítani, lub 6-8 trzeba się wyprowadzić, następnie 2-4 rászánhatsz tygodnie luzu, és 4 spakować na tydzień. gdyby tylko 3-4 Siedem jest pakować do domu, Ponadto, w uzupełnieniu do współpracy powinny być zaangażowane w proces i pozbyć się maski podczas fölöslegtől.
 4. Wielkogabarytowych znaleziony podczas rzutu zniszczony rzeczy. zdecydować, co będziemy z nich korzystać. Sprzedać i rozdać jeszcze przed przeprowadzką, czy będzie w stanie to zrobić dopiero po przeprowadzce?
 5. uszczelka: Postępować pokój dla dobozolással. Pierwszy rozładunek rzeczy w każdym pokoju, po prostu nie był używany. na przykład: odzież sezonowa, sprzęt sportowy, trzeba przechowywać stare dokumenty, albumy fotograficzne, rzeczy można znaleźć na wyprzedaż / Upominki. Następnie pakować swoje rzeczy, w których często używasz więcej, ale wy zrobić bez nich w najbliższych tygodniach, Ponownie przejść na sali. Na przykład, książki, cd dvd-k-k, czasopisma. Aby rozładować ostatnich rzeczy, których używasz najczęściej.

Sposób z użyciem pola…

Minden szobának legyen egy színkódja: a dobozokra ragaszd rá a jelzést színes papírból, színes post-it-ből, öntapadós színes fóliából. A színkódok mellett számozd be a dobozokat pakolás közben: az 1-es dobozba kerülnek minden helyiségben azok a dolgok, amiket a legritkábban használtok (pl: szezonon kívüli ruhák), a legmagasabb számú dobozban az legyen amit a leggyakrabban használtok (pl mikró). A költözés előtti napon jelölj ki egy dobozt, amibe a legszükségesebb és a legutoljára elpakolható holmik kerülnek. Legyen ez a szükség doboz, vagy túlélő doboz. Ide kerüljön egy váltás ruha a család minden tagjának, a személyes iratok, tisztálkodó szerek, hálóruhák, törölközők, pelenka a babának, ébresztőóra, evőeszközök, tányérok.

Mit, hogyan csomagolj?

Költözéskor nem mindegy, hogy mi kerül dobozba vagy zsákba. Ha jól csomagolsz azzal megkönnyíted a költöztetők és a magad dolgát is.

Dobozok
Csak dobozban lehet szállítani:

 • könyveket
 • vegyszereket (tehát a tisztítószereket) – a dobozra legyen ráírva, hogy vegyszer
 • törékeny tárgyakat – a dobozra legyen ráírva, hogy törékeny
 • száraz élelmiszereket – a dobozon jelöld, hogy élelmiszer van benne

Dobozokat kérhetsz a környékbeli üzletekből, ilyenkor arra figyelj, hogy hibátlan dobozokat hozz csak el. Ez költséghatékony módja a dobozok beszerzésének. A dobozok ne legyenek túl nagyok, mert azokat a költöztetők nehezen tudják cipelni. Költözéshez méretezett erős dobozokat vásárolhatsz akár a költöztető cégtől, vagy az IKEA-ban, vagy rendelhetsz az interneten. El kell dönteni, hogy a dobozváráslás belefér-e a költözésre szánt anyagi keretbe.

A dobozok ára 240 és 900 forint között mozog mérettől függően. Egy nagyobb doboz teherbírása 30 kg. Segítségként méreteket és árakat a következő 2 linken találsz:

 • Költöztető dobozok
 • IKEA költöztető doboz
 • természetesen a google bővelkedik lehetőségekben, én tájékoztató jelleggel választottam ezt a 2 oldalt

Zsákok
Ruha, lakástextil, párnák szállítására használható. Erős zsákokat érdemes beszerezni, a szemeteszsákok könnyen elszakadhatnak. Praktikus megoldás a vákuumos zsákok használata. Több méretben kaphatók, miután belepakoltál porszívóval egyszerűen ki kell szívni belőle a levegőt. Így a ruhák, ágyneműk és párnák harmad annyi helyet foglalnak el. Ha szívesen vásárolsz interneten akkor például az e-bay-ről jó áron be lehet szerezni különböző méretekben.

Tippek

 • Romlandó élelmiszer: Ha maradt még romlandó étel a hűtőben, akkor azt hűtőtáskában, vagy zacskóban (Tescoban Auchanban a fagyasztott áruknál lehet találni zacskót, ami tartja a hideget) vidd át az új lakásba.
 • Bútorok: A lapra szerelt állapotban vett bútorokat szétszerelve ajánlott szállítani, mert nem arra lettek tervezve, hogy lépcsőházakban cipeljék, és teherautóban zötykölődjenek.
 • Költözés után: Ellenőrizd le, hogy minden doboz megérkezett-e, és minden bútor sértetlen-e. A szükség doboz után a legmagasabb számú dobozokkal kezd a kipakolást, mert ezekben vannak a gyakran használt dolgok.

Olvasók tanácsai

"Zebrałem, w KB. te same skrzynie mam. co, że stale przechowuje szuflady IKEA okazała się najlepszą. Miałem dużo czasu, tak metodycznie poszedłem. Kwalifikator Ja, a ja po prostu zrobiłem w polu, to, co pozostało. Kupiłem mały laptop, i co ja pisałem, Zebrałam. Każda skrzynia numerowany ja, i zeszyty napisałem, co jest wliczone. (...)Ważne, na pudełku ze wszystkich stron i od góry ilość, bo jeśli masz kilka pudełek, ułożonych na siebie, i ścianą mieści się na stronie kandydata, tak trudno znaleźć. Odzież duże rozmiary czarny kukazsákba zrobiłem. Jest silny i nie przezroczysty. Samoprzylepne, papierowe etykiety przyklejonej, oto jak dostali liczba. Teraz ta metoda używam nie używane rzeczy przechowywać. P. I."

 

“Volt egy füzet, amibe minden dobozt feljegyeztem. A különböző szobáknak különböző színű post-it lapjai voltak, amiket a dobozra raktam, és mikor lezártam, akkor a post-it-et is ráragasztottam a celluxal. (...) A post-iteken csak számok voltak, és a füzetbe írtam a számozott dobozok tartalmát. Minden szoba-helyiség dobozainak nyilvántartása egy-egy külön lapon volt (persze ezt lehet bonyolítani előre gyártott nyilvántartólapokkal, én azt már fölöslegesnek tartottam) A füzetbe a szám mellé írtam, hogy mondjuk (mosogatószekrény alja), lub (sarokszekrény), ennek megfelelően tudtam, hogy abban a dobozban mi van. A dobozoknak pedig az oldalára írtam fel mindent, mert ha egymásra kerülnek a dobozok, akkor is látszott a számozott post-itlap, ami fő tájékozódási pont volt.(..) én már bepakolásnál felraktam a megfelelő színű post-it lapokat az ajtókra is, tehát a dobozok nem egy halomba, hanem a megfelelő helyiségekbe kerültek, mert a rózsaszín pos-ites ajtajú szobába vittek mindent, ami rózsaszín post-ites doboz volt. A.É”

 

“Én lista és excel mániás vagyok, a saját költözésünket megpróbáltam professzionális szinten végezni, hogy ne kelljen mindent keresni, illetve ne járjak úgy, mint AnnaPetiGergőék, amikor a vekker csörög a még ki nem pakolt doboz mélyén, s mikor feltépik mérgesen a dobozt, akkor találják meg a tegnap keresett tányérokat. (...)Nyomtattam 2 db. A4-es papírt, amire ráírtam: KONYHA 1 , ez volt az első konyhai doboz. Ezt ráragasztottam a doboz oldalára és a tetejére is.. Ha törékeny volt, azt is feltüntettem rajta. Így ha az új helyen cipeljük be a dobozt, rögtön tudjuk, ez a konyhába mehet egyből. Vettem az excellt, és felírtam, mit raktam KONYHA 1 dobozba, fellistáztam mindent, nokedliszaggató, tojásszeletelő, tányér, pohár, stb. Egy ilyen listát kinyomtattam és bedobtam a doboz tetejére belülre, hogy ha kinyitom, és nem vagyok számítógép közelben, azért ránézésre tudjam, hogy mi van a dobozban. Értelemszerűen a ritkábban használatos dolgokkal kezdtem, mivel a háztartás közben futott. (...)Vettünk aztán tekercses buborékos fóliát, ragasztó szalagot, és ezekkel burkoltuk a bútorokat. K.A”

 

Csányi Andi
www.rendteremto.hu

 

 

Przeprowadzki - Ekspresowe Kft teher.
EKSPRESOWY-PERKUSISTA

 

etykieta:  

Wypowiedz się!

©2017 idStudio
oldal informacje: dankahazi.istvan @ gmail.com

  .